dimecres, 30 de setembre del 2009

Moltes gràcies !!

Una vegada ja ha passat tot, voldria donar les gràcies públicament a aquelles persones anònimes que han fet possible aquesta segona edició dels 10 km pla de Sant Mateu. Gràcies a tots ells, la cursa ha set un èxit. Començarem per les cases col·laboradores, que han donat la gran quantitat de productes de la bossa que entregàvem als corredors i també dels que hi havia a l'avituallament de meta. Gràcies a Toni d'en Sastre per les seves síndries i a Joan de Mr. Chippy per les taronges i plàtans. A Dulcesol pels pastissets. A Supradyn i laboratoris Quinton per les mostres de vitamines. A les bodegues locals de Sa Cova i Maymó pel vi. Als membres de protecció civil de Sant Antoni per ajudar-nos amb el circuit.A Maria, directora de La Caixa, pels dorsals, les gorres i caramels. A Coca-cola, i a Joan Escarré en particular per l'arc de meta, begudes i demés. A Bartolo Torres de Sa Raval pel seu assessorament i ajuda.També des d'aquí voldria agraïr la col·laboració desinteressada de Juanjo Planells i Matías de Ibiza Eventos. No vull deixar-me de banda a la gent que m'ha ajudat amb les inscripcions, Lluís i Cati del Master Gym i Vicent de Boutique de la bici. Gràcies a en Sebas pel rellotge i a en Juanjo Colom pel cotxe, va quedar guapíssim. Als ponents de la xerrada-col·loqui, Juanjo Serra i Paco Quirós, així com a tots els assistents.
Vull agraïr molt especialment a l'associació de vesins que m'hagin permés dur endavant aquesta il·lusió que tenia de fer una cursa al pla de Sant Mateu, així com la seva col·laboració com a voluntaris el dia de la prova. De la mateixa manera que donc les gràcies a pràcticament tots els membres de la colla de ball pagès d'Aubarca, mares i pares inclosos.
I molt especialment a la meva família i Neus, la meva dóna, per soportar-me aquestos dies i col·laborar com els que més.
I a tots vosaltres per haver vingut a córrer a Sant Mateu, de veritat, moltes gràcies a tots.

1 comentari:

  1. DILLUNS 12 DE OCTOBRE
    11:00HORES.MINI MARATO (ES CALO-LA MOLA PER EL CAMI ROMA)SON UNS 5 KM APROX
    INSCRIPCIONS 1 HORA ABANS ES CALO
    SI VE GENT AVISEU PER QUE HOS VINDRIEM A BUSCAR AL PORT
    GUILLEM ALEMANY

    ResponElimina