diumenge, 4 d’octubre del 2009

XXVI Milla Urbana Isla de Ibiza


Ahir es va celebrar una nova edició de la milla urbana Isla de Ibiza. Molt bona participació dels més petits però molt pobra la dels atletes populars eivissencs, molt pocs. Ja sabem que és molt poca distància per nosaltres els fonderos, però és una bona ocasió per agafar una punta de velocitat i viure una tarda atlètica i disfrutar de l'elegància del còrrer dels pros. Es pot entrenar al matí i diputar la milla a la tarda perfectament, però bo, allà cadacú.
En la milla d'èlit va guanyar un atleta serbi, Goran Nava, amb 4'14'', seguit pels espanyols Juanjosé Troya i David Palacio. Bon paper de n'Ouais Zitane que va marxar tota l'estona amb el grup davanter però la velocitat fina dels millers el van relegar una meritòria 7a plaça. No li va anar tan bé la distància a Óscar Tolosa, que va anar tota l'estona a cua del grup entrant a meta en penúltima posició.
En veterans molt bé en Ramón Fernández, que li va disputar la victòria a un emblemàtic Domingo Ramón. Els atletes de l'Hotel Pachà coparen el podi en categoria V-35, Ramón, Carlos i David Tur, l'antic Turteam. Enhorabona. Com deiem abans, molt poca la participació eivissenca, hi havia quasi tants de fora com d'Eivissa.

CLASSIFICACIONS OFICIALS

1 comentari:

  1. Moltes Gràcies Darío per fer-nos un espai al teu article.

    Ens veim a sa mitja!!!!

    L´antic "TURTEAM".

    ResponElimina