diumenge, 15 de novembre del 2009

Javi Serra guanya el primer cros de la temporada


Aquest diumenge s'ha disputat el primer cros de la temporada al magnífic circuit de Forada. Amb un temps excel·lent, inclòs massa calor, no com l'any passat, s'ha inaugurat la temporada invernal de crossos. A le 10'30 han començat a competir els més petits amb nombrosa participació sobretot dels atletes del CA Sa Raval que corrien en casa i eren majoria en totes les categories. Des d'aquestes línies reconèixer la gran tasca que fa en aquest club en Bartolo Torres.
A les 12'30 quan més apretava el sol, s'ha donat la sortida a la resta de categories, des de júniors fins a veterans, masculins i femenins junts. Cadascú havia de recórrer les seves distàncies que marcava el reglament de la prova.
Destacar la fluixa participació d'enguany, hi hagut notables absències, no anam a dir noms, a banda dels atletes del pitiús que participaven al cros de Quintanar. Aprofitant aquestes absències, en Javi Serra, en categoria sènior, ha pujat al més alt de podi, acompanyat per dos il·lustres veterans que han competit en categoria sènior, Esteban de la Heras i Eric Gautheron, els dos del Hotel Pachà.També ha afectat la dispusta de la cursa de relleus de MTB a Santa Gertrudis. A veure quin dia es reuneixen les diferents delegacions d'esports "compatibles" i posen en comú els seus calendaris de la temporada per evitar coincidència de proves. Una opinió generalitzada i que escoltam bastant sovint és: "per a poques coses que fan i les posen el mateix dia". A veure si acabam amb això d'una vegada ja.
En dones, na Rebeca Hernández s'ha imposat amb claretat a na Lidia Yern i  a Fátima Blázquez.
En defintiva, agradable matí de diumenge, cros ben organitzat i a disfrutar fent esport i fent amics. Ens vegem diumenge que ve a Santa Gertrudis.
CLASSIFICACIONS OFICIALS

1 comentari: