dilluns, 16 de novembre del 2009

Pròxima cita: Cursa de la sobrassada.


El pròxim diumenge 22 de novembre tenim la II edició de la Cursa popular Festes de Santa Gertrudis, enguany l'han batejada com a cursa de la sobrassada, ens donaran sobrassada? La cosa va de productes típics, la pròxima quina serà, la cursa del flaó o de les orellete? JEJE.
La sortida i arribada estarà situada a la plaça de l'església i començaran a les 10 del matí. De les inscripcions, de moment no sé si es poden fer amb antel·leció. Quan sàpiga com inscriure's ja us ho informaré, sinó supós que abans de la donar-se la sortida en la mateixa zona de meta es podrà inscriure's.
Es comenta que canvia el circuit respecte a l'any passat. No es va pels camins de terra cap a les quadres des Puig per què hi ha un concurs de salts d'hípica i crec que el circuit serà totalment urbà. Per tant desconec també quina serà la distància a rècorrer. Ho intentaré averiguar.
Us mantindré informats, ens vegem a Santa Gertrudis.
Salut!
NOVETATS !
Punts d'inscripció: Bicicletes Kandani, Boutique de la bici, Master Gym, Piscines municipals de Santa Gertrudis, Santa Eulària i Sant Josep o a l'e-mail atletisme@santaeularia.com, indicant nom i llinatges, data de naixement, club o col·legi.
Distànca prova reina: 9 km,  donant voltes a un circuit urbà sense sortir del poble.
Categories menors: Més sortides que l'any passat però sortint junts masculins i femenins.

1 comentari: