dijous, 3 de desembre del 2009

Cursa de la constitució Formentera


Demà al migdia finalitza el termini per inscriure's a la 31a edició de la cursa de la constitució organitzada pel Consell de Formentera. Us podeu inscriure enviant un e-mail a danideladuena@formentera.es o un fax al Consell amb totes les dades (Fax. 971.32.10.63) , informació al 630083230. Com sabeu aquesta competició consta de 3 curses. La cursa d'iniciació, un circuit urbà a Sant Francesc amb tres sortides diferents. A les 11 hores, la categoria baby recorreran 400 metres, els benjamins 1200 i els alevins 1200 metres. Més tard, a les 11'30 es disputarà la cursa jove, entre Sant Ferran i Sant Francesc, amb una distància de 2'8 km per a les categories infantil, cadet i juvenil. Per últim, a les 12 hores, es disputarà la prova reina amb un recorregut circular amb sortida i arribada a Sant Francesc, passant per La Savina, Es Pujols i Sant Ferran, bordejant s'estany pudent, recorrent una distància de 12 km.
Com l'any passat la barca d'Eivissa a Formentera correrà a càrrec dels atletes que vulguin desplaçar-se per disputar una de les proves més antigues de les Pitiüses. El Consell de Formentera facilitarà el desplaçament dels participants des del port de la Savina fins Sant Francesc i Sant Ferran, sortides de la cursa jove i popular, així com la tornada al port. Hi haurà autobusos gratuïts.

2 comentaris:

  1. Hola Dario finalment els billets els paga el consell de formentera a les taquilles de balearia transmapi hi haura un llistat amb els atletes inscrits doneu el nom i us facilitaran els billets de barca per anr i tornar nomes als atletes inscrits
    El primer bus per portar els participans mes joves sortira a les 09.00 de la savina i despres en cas necesari a les 10.30 tornara a baixar per portar als atletes que corrin la prova.
    Per cualsevoldubte truqueu el telefon
    630 083 230
    Salut i km

    ResponElimina
  2. Hola Dario, esta carrera a mi pesar no podré realizarla, tengo una periostitis de las buenas y no creo ni que pueda realizar el cross de Ibiza. Decirte que me he inscrito en la maratón de Sevilla ( será en Febrero creo que es una locura pero será un test de cara a Lanzarote).
    Ánimate y a los tablaos para relajar, jeje.
    Decir que es una pena no poder ir a Formentera, ya que me encanta tanto la carrera como la isla.

    ResponElimina