dilluns, 15 de febrer del 2010

Competicions cap de setmana

Aquest cap de setmana hem tingut un parell dels nostres corredors que han sortit fora a competir a falta de proves a l'illa. Per una banda teníem el Marató de Sevilla i més prop la mitja marató de Barcelona. Els valents que s'enfrontaren a la distància mítica dels 42 km, van ser el triatleta Gustavo Quirós i l'atleta veterà Antonio Carreño, els dos de Santa Eulària. Gustavo debutava en marató i no les tenia totes de la seva part, ja que arrossega de fa temps una lesió que no agrada mica als corredors, la periostitis tibial. Així i tot va finalitzar amb èxit el seu 1r marató amb un temps de 3:47:31. El qui no debutava era n'Antonio Carreño, que ja té uns quants maratons a les seves espatlles. Gran marca per un veterà, ja la voldria per jo, va establir un temps real de 3h:03:04 quedant el 52è de la seva categoria, sensacional. Enhorabona a tots dos, a un per l'èxit en el debut i l'altre per l'excel·lent marca.

L'altre front de batalla el tenien a Barcelona, a l'Asics Mitja Marató. Allí estaven, a la línia de sortida, aguantant estoicament els 1ºC i l'aigua neu, en David Tur ( podeu llegir la seva crònica aquí) i en Juan Antonio Clapés del CA el Hotel Pachá, també en Vicent Cardona, Joan Josep Clapés, Peter Ploenes i Paco Costa dels Maratonians d'Eivissa. Tots ells van realitzar una mitja molt bona, amb dos d'ells per baix de l'hora trenta, dos més al límit de l'hora i mitja i els altres dos no superant l'hora trenta-seis minuts, quin nivell! Aquestos són els temps:
  1. Juan Antonio Clapés    Hotel Pachá    1h 24'
  2. Vicent Cardona    Maratonians Eivissa  1h 27'
  3. Joan Josep Clapés Maratonians Eivissa 1h 30'
  4. David Tur       Hotel Pachá    1h 30'
  5. Peter Ploenes   Maratonians Eivissa 1h 35
  6. Paco Costa Maratonians Eivissa 1h 36
A Eivissa vam tenir el segon duatló cros de la I Copa Es Vedrà a Sant Agustí, amb victòria del líder de la Copa, en Josep Torres Riera, del Trijasa, com va aquest jove triatleta!!. Torres es va imposar a Campillo i Bernat Ribas. En categoria femenina, na Fátima Blázquez es va imposar a na Joana Cokes. Molt de fred i pluja que va fer que minvàs la participació. Més informació...

2 comentaris:

  1. Un saludo Dario, gracias por la entrada, espero que este fin de semana te salga todo a pedir de boca y disfrutes en Valencia, un abrazo.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per sa entrada igualment de part d´es Blog Hotel Pachà i meva personal, Darío.

    Molta sort a València!

    A topeee!!!!!

    ResponElimina