diumenge, 7 de febrer del 2010

Mario Mola i Marga Fullana campions balears de cros.


És curiós, sí, però el campions balears de cros no són atletes sinó el triatleta campió del món júnior, Mario Mola, i la campiona ciclista de bicicleta de muntanya, Marga Fullana.
Als crossos absoluts, poca representació eivissenca i això que es disputava a casa, és un cas a estudiar. A la categoria femenina, només dos representants, na Noelia Pérez del Pitiús que ha abandonat i Amparo Villar, la valenciana que es va imposar al campionat insular. N'Amparo ha fet una meritòria cinquena plaça.
En quant a l'absoluta, només tres representants nostres: Ouais Zitane, Óscar Tolosa i Ramón Fernández. N'Ouais ens ha deixat ha tots els aficionats presents una mica decebuts a l'abandonar quan faltaven dues voltes pel final, quan mantenia una polida lluita amb en Mario Mola per la primera plaça. Ha set incapaç de mantenir el ritme exigent de la prova, que ell mateix havia marcat per desmarcar-se del triatleta. N'Óscar Tolosa s'ha hagut de conformar amb una digníssima cinquena plaça. A l'espera de les classificacions oficials, en Ramón ha fet un gran paper en la categoria veterans.
Del que sí que podem presumir és de la campiona en categoria júnior femení, n'Atteneri Tur, que confirma que és la gran promesa de l'atletisme pitiús. També s'han proclamat campions autonòmics dos  promeses locals de l'Escola Municipal de Santa Eulària , n'Ibrahim Lagdassi en juvenils i el júnior independent Adrian Guirado. Enhorabona!

CLASSIFICACIONS
El triatleta Mario Mola, campió IB cros

 
Marga Fullana, campiona IB de cros

 Zitane, Mola i Duran encapçalen la cursa.

 Un espectador de luxe, Esteban de las Heras.

1 comentari:

  1. Óscar Tolosa va fer finalment 2n a la categoria sènior i anirà al campionat d'Espanya de cros. Enhorabona.

    ResponElimina