dissabte, 25 de setembre del 2010

INSCRIPCIONS TANCADES !!


La passada nit, sobre les 24 hores, van quedar tancades les inscripcions. S'informa que el dia de la cursa no es podrà inscriure ningú, per motius organitzatius i per que surti tot el millor possible.
El número d'inscrits és el següent:
Cursa 10 km: 269
Cursa 5 km: 30
Curses infantils: 183
TOTAL INSCRITS: 482
Estan inscrits pràcticament tots els favorits. A la categoria masculina, ha confirmat la seva presència i debuta amb el Pachá, n'Ouais Zitane. Altres candidats a les primeres places són: Óscar Tolosa, Samuel Urbano i els triatletes Toni Marí "el Buitre", Fº Javier Serra, Bernat Ribas i el gran campió Juan Carlos Campillo.
A la categoria femenina es podria batre el rècord de la prova, ja que s'ha inscrit Atteneri Tur, malgrat és junior s'ha inscrit a la categoria proomesa-sènior per participar a la prova de 10 km. Altres aspirants són: Noelia Pérez, Maria José Morell, Sonia Contreras i Fátima Blázquez.
Tornam a recordar que la prova reina de 10 km es disputa enguany primer, sent la sortida a les 10 hores. A continuació sobre les 11'30 tindran lloc les curses de les categories inferiors.
També dir que avui dissabte 25, a partir de les 17 hores i fins les 20 hores repartirem dorsals al poliesportiu de Sant Mateu. El qui pugui venir, millor que vengui avui per evitar les aglomeracions de demà. També podeu aprofitar per fer la caminada de Nòrdic Walking que és a les 18 hores.

8 comentaris:

  1. Jolin! no nos metas miedo con los profis y los records, que somos muchos los solamente vamos a intentar acabar y sobre todo pasarlo bien! Saludos!!!!

    ResponElimina
  2. Lo uno no quita lo otro...hay gente que va a correr y pasarlo bien y otros que vamos a correr para pasarlo bien y al mismo tiempo intentar batir nuestras marcas personales que para eso entrenamos dia a dia...aunque nunca ganaremos una carrera popular...por tanto hay que respetar a todo el mundo que se presenta a una carrera popular...si tienes miedo mejor quédate en tu casa...si tienes miedo no vas a pasarlo bien...Saludos!

    ResponElimina
  3. No era mi intencion ofender a nadie! por supuesto todo mi respeto y admiracion a los que entrenan y se superan cada dia! nunca dije que tenga miedo de correr....no me quedaré en casa!

    ResponElimina
  4. Demà serà una gran festa de l'atletisme popular !!
    No hi ha ni un sols professional, només molts de cracks. Sou tots els millors!! Ànims i a tope!!

    ResponElimina
  5. Felicidades Dario! A ti y a todos los que haceis posible esta carrera, FELICIDADES! que mejor reconocimiento a un trabajo bien hecho, que ver una vez mas record de participación! Gracias por organizar esta cursa popular y de tan buen ambiente! Salud y kilometros campeón!

    ResponElimina
  6. Gracias a ti May, por venir cada año y hacernos tan buena propaganda,jeje. Eres una auténtica crack !! Un abrazo

    ResponElimina
  7. ¡Ostrás Pedrín!, 482 inscritos en total y 269 para la prueba reina. Vaya exitazo. Se puede confirmar oficialmente, la sangre "runner" corre abundantemente por la isla. Felicidades, Darío, como cabeza de la organización, y felicidades al resto de la misma... ¡ Vuestra carrera se ha convertido en todo un clásico!. Nos vemos mañana y que todo vaya "rodado", je, je ...

    ResponElimina