dijous, 30 de setembre del 2010

Moltes gràcies a tots!


Una vegada han passat uns dies de la celabració de la cursa i hem pogut reflexionar una mica no em queda més que donar-vos les gràcies. Donar les gràcies a tots vosaltres, que vareu fer possible que aquesta edició fos un èxit, un èxit de participació, amb quasi 300 atletes a la línia de sortida. Espectacular, no sé de dins, però vorer-vos enfilar la barda de s'església a aquest gran pelotó multicolor, va ser una passada.
Crec que va ser un encert canviar l'horari i que la prova de 10km es dispustàs abans que les curses de promoció. No va haver-hi retrasos ni llargues cues per retirar els dorsals. Això també va ser degut que bastants corredors van venir a buscar la bossa el dissabte a la tarda.
Des d'aquestes línies vull donar les gràcies als membres de l'Associació de veïns de Sant Mateu, que hem fan possible dur endavant un somni que tenia, fer una cursa al pla de Sant Mateu. I a l'Ajuntament de Sant Antoni i al Consell per recoltzar-nos econòmicament, malgrat que no és tant com desitjaríem. Enguany vull donar les gràcies molt especialment a La Sirena, ja que ha darrera hora vam poder arribar a un acord de col·laboració i en va tirar una maneta amb les camisetes. També donar les gràcies a la resta de cases col·laboradores: a Joan de Mister Chyppie per les bananes i les taronges, a Toni de Can Sastre per les síndries, a la Coca-cola pels aquarius i l'arc de meta, a Pere de Can Garrovers per l'oli, a Joan i Toni de Sa Cova i Can Maymó pel vi, a Maria de La Caixa per les gorres,caramels i bolis, a Josef Ajram per les polseres, a Laboratoris Quinton per les sals minerals (què salades!!!!), a Dulcesol per les barretes de cereals. I a tots el voluntaris que ens van tirar una maneta aquell dia, sense ells no seria possible dur endavant tanta feina.
Molt especialment vull agraïr-li la seva comprensió i paciència a la meva dona, Neus, quines darreres setmanes em tingut darrera de la ditxosa cursa.
A aquells que després de la cursa ens heu donat les gràcies i ànims per seguir endavant, per pensar ja en la cursa de l'any que ve. Només per això ja val la pena. I per la gent que ha disfrutat de la seva primera cursa i han debutat a Sant Mateu i s'han enganxat per l'ambient que allí es va respirar, només per això ja val la pena tornar-ho a intentar.
Us esperam a tots en els IV 10 km Sant Mateu

1 comentari:

  1. Que crónica mas emotiva Dario! La verdad es que hemos quedado todos con un magnífico sabor de boca, y pensando ya en repetir el año que viene! Desde luego, la unión hace la fuerza! Lo habeis demostrado todos! Estás haciendo una labor impresionante! Felicidades!

    ResponElimina