dimarts, 20 de setembre del 2011

Presentació de la cursa

Ahir es va realitzar a l'ajuntament de Sant Antoni de portmany la presentació de la quarta edició dels 10 km Sant Mateu als mitjans de comunicació. Es va aprofitar per recordar els horaris: 10 hores cursa de 10km i 5 km, i a partir de les 11'30 hores les curses de les categories inferiors.
Es va destacar que no es realitzaran inscripcions el dia de la prova i que aquestes es tanquen el divendres 23 a la nit, 21 hores aproximadament.
Per agilitzar una mica la recollida de dorsals del dia de la prova, també es podran recollir el dissabte 24 a partir de les 5 de la tarda al poliesportiu de Sant Mateu. Aquell dia hi haurà també una caminada popular de nòrdic walking d'uns 10km de muntanya pel Camp Vell, molt polit el recorregut.
En quant a favorits per endur-se la victoria (sempre pregunten el mateix...), Zitane encara no ha confirmat la seva participació, així com tampoc els corredors del CA Pitiús. Sinó corre Ouais, Tolosa, Guirado (que no sabem si farà la de 5km o l'absoluta) Planells, Dani González, Buitre, Urbano i algun altre es disputaran la victòria. En la categoria femenina passa el mateix, la  gran favorita, Atteneri, no sabem si participarà. Altres candidates a la victòria són: Amparo Villar, Maria José Morell i Paula Romero, sorprenent guanyadora en les darreres proves (Rafal Trobat, Ibiza 5km i Sant Bartomeu). Ja es vorà, la carretera dictarà sentència.
Anau ultimant la preparació i descanseu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada