divendres, 23 de setembre del 2011

Recollida de dorsals.


Des de l'organització us volem animar a tots i totes que us sigui possible a que vingau el dissabte a la tarda a retirar el dorsal. Estarem a partir de les 17 hores fins les 20 hores aproximadament. Podreu recollir el dorsal i la modesta però molt xula bossa del corredor on trobareu la camiseta i alguns productes donats pels col·laboradors.
Trobareu una carpa on una tenda especialitza en el running, Vidasport, us mostrarà les últimes novetats, així com ofertes i productes que podreu necessitar per la cursa del diumenge. Perque no us falti de res i no tingau excusa.
A aquesta hora tindrà lloc també una caminada popular de Nòrdic Wàlking, d'uns 6 km al voltant del pla, finalment no es pujarà a Es Camp Vell, l'organització l'ha volgut fer més accesible per tothom.
Us recomanam venir a buscar el dorsal demà perquè diumenge vindreu més tranquils, amb el dorsal posat de casa, amb temps per aparcar, calentar, saludar als companys i evitar així estresos i nervis innecessaris. També us el pot recollir algun amic o company. Sortirem tots guanyant! Us esperam demà a Sant Mateu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada